Ett Greatdays presentkort använder du som betalmedel vid köp på www.greatdays.se. Letar du upplevelsepresent till födelsedagen, bröllopet, möhippan eller svensexan? Hur du gör för att använda ditt presentkort; Se giltighetstiden; Du kan logga in med din kod obegränsat antal gånger tills du utnyttjat din upplevelse. Som vanligt är jag ute i sista stund, vad gör jag? Om man inte vill ha någon av de upplevelserna man har att välja på i sin temapresent så går det givetvis bra att byta till en upplevelse inom ett annat tema. Upplevelsen du köper blir då giltig i ett år.

På Greatdays.se hittar du upplevelser för alla smaker och prisklasser. Du loggar in med din aktiveringskod här och följer i nästa steg instruktioner för hur du byter upplevelse eller förlänger ditt värdebevis. Ett presentkort på ett belopp är giltigt som betalning eller delbetalning för valfri upplevelse på www.greatdays.se.Klicka köp på den upplevelse du önskar och betala med din presentkortskod i kassan på vår hemsida. Bytesrätt Det finns verkligen något för alla som till exempel en spa weekend, köra en fin bil, flyga luftballong, äta en fin middag osv. Upplevelsepresenter för alla tillfällen. Du kan förlänga ditt värdebevis en gång i 6 månader från sista giltighetsdagen. Detta betyder att du måste boka din upplevelse max 1 år efter du betalt. Sedan har du ytterligare 3 månader på dig att utföra upplevelsen. Innan giltighetstiden löpt ut kan du förlänga giltighetstiden på ditt värdebevis med 6 månader vid ett tillfälle. Greatdays säljer upplevelser som present eller till dig själv. Du kan även förlänga giltighetstiden upp till 6 månader. … Leverantören kan alltså inte ta emot presentkort direkt från kund. Bröllopspresent. Greatdays presentkort passar dig som är på jakt efter en perfekt gåva som erbjuder stor flexibilitet. En varm försommarkväll efter avslutad arbetsvecka begav vi på Greatdays oss iväg till pärlan Norra Brunn för att avnjuta en trerättersmiddag med tillhörande stand up show. Greatdays villkor. Boka och ge bort upplevelser på Greatdays.se – hos oss hittar du den perfekta upplevelsepresenten till dina nära och kära. Sveriges bästa födelsedags- och bröllopspresenter som kan vara en spaweekend, vinprovning eller en Ferrari provkörning. Greatdays testar; Stand up med middag; Stand up med middag - en kväll i skrattets tecken.

Hur byter eller förlänger man en temapresent? Precis som våra andra upplevelsepresenter så levereras kortet i en snygg ask. - På Live it hittar du oförglömliga upplevelser för alla tillfällen. En administrativ avgift tas ut vid förlängning. Kan jag byta/uppgradera min upplevelse till en annan?

Du väljer enkelt ditt önskade belopp samt det antal presentkort du vill beställa. Greatdays förlänga presentkort Ej heller på något annat sätt för att analysera Internet-beteende på individuell nivå. Kontakta Greatdays om du förlorat värdehandlingen så hjälper vi dig, du behöver ditt kvitto eller ordernummer. Vad erbjuder Greatdays. Mitt värdebevis / presentkort håller på att förfalla, vad gör jag? Dem har ca 1000 olika upplevelser över hela landet i alla olika sorters upplevelser man kan tänka sig. Att välja bröllopspresent kan vara svårt både när man känner brudparet och när man inte står varandra så nära. Ditt köp måste ske innan giltighetstiden har gått ut.

Viktigt: Greatdays kommer inte att ersätta värdet för mottagna presentkort. Ett presentkort på ett belopp är giltigt som betalning eller delbetalning för valfri upplevelse på www.greatdays.se.Klicka köp på den upplevelse du önskar och betala med din presentkortskod i … När du köper en upplevelse från Greatdays är den giltig i 12 månader (1 år) från det att du köpt upplevelsen.

Vad är skillnaden mellan värdebevis och presentkort? Köp en upplevelse för de pengar du har och betala med din presentkortskod i kassan. Www greatdays se presentkort djurgården ishockey j18, fitness tjejer bilder, folkhögskola sommarkurser csn, prisjakten linser, lights on real care baby, kungliga slottet vaktbyte, citing sources in presentations Kontaktuppgifter för Greatdays Ett presentkort på pengar går dessvärre inte att förlänga. Förlängning och byte av upplevelse. Presentkort Greatdays säljer även presentkort på ett nominellt belopp, dessa måste först utnyttjas hos Greatdays för köp av värdebevis till upplevelse.