Här hittar du restauranger, nöjen, shopping och närheten till skidåkningen.

Hotell Funäsdalen, Funäsdalen. Byn är navet i Funäsfjällen och ligger inkilad mellan Funäsdalssjön och Funäsdalsberget. Här erbjuds funktionellt … FUNÄSDALEN.

Från och med julen 2014 är Funäsdalen den tredje skidorten i Skandinavien med en egen … Hotell Funäsdalen är öppet året runt och ligger med en fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Receptionens öppettider varierar beroende på säsong. I restaurangen njuter du av vällagad fjällmat och vi hjälper dig gärna till allt vad Funäsdalsberget och området har att erbjuda. Efter dagens aktiviteter tar vi hand om dig och ser till … Preliminära öppettider 2018: Fredag: 11.00 – 17.00 Lördag: 10.00 – 17.00. Mittemellan dalgångarna, i Funäsdalen, tar gondolen dig enkelt upp för familjevänlig all-mountaincykling nedför berget med start högst uppe på Funäsdalsberget. Du som anländer mellan 3 maj och 13 juni samt mellan 4 oktober och 19 december, vänligen informera Hotell Funäsdalen om din ankomsttid i förväg.
Hotell Funäsdalen är öppet året runt och ligger med en fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Efter dagens aktiviteter tar vi hand om dig och ser till … Entré och mässpass 2018: Entré fredag 150kr Entré lördag 240kr Kvällsentré fredag 100kr Kvällsentré lördag 200kr Mässpass 2 dagar 290kr Barn 7-15år 70kr 1 dag/ 100kr 2 dagar Barn t.o.m 6år gratis i vuxet sällskap. Navet i Funäsfjällen Funäsdalen är en tätort i Funäsfjällen och en del av Härjedalen med ungefär 800 invånare. En annan favorit med utgångspunkt i Funäsdalen är de röda och svarta lederna längs Ljusnans stränder. Detta vandrarhem ligger i skidorten Funäsdalen, tvärs över vägen från skidliftarna (100 meter) och erbjuder ski-in/ski-out till backen. I restaurangen njuter du av vällagad fjällmat och vi hjälper dig gärna till allt vad Funäsdalsberget och området har att erbjuda. Hotellet mitt i Funäsdalen by och mitt i Funäsfjällen.

1,7 k liker dette. Kontakta hotellet för mer information.