Köpa eller sälja bostad i Södra Lund? Vanligast är att man bor i villa. Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, bildades 1947 och har sedan dess varit ett helägt kommunalt bolag. 22 % är barn, 61 % är mellan 20 - 65 år och 17 % är 65+. I Lund bor det 122 777 personer. Lediga lägenheter i Lund Om du registrerar dig på Hyresmäklaren får du första tjing på alla lediga bostäder som dyker upp i Lundsregionen då vi har samlat den större delen av hyresvärdarna. Lunds Kommuns Fastighets AB, Box 1675, SE-221 01 LUND, Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21, Tel: 046-35 85 00 Lägg in din annons idag! Lediga hyresbostäder i Lund Bostäder till salu i Lund Lediga lägenheter i Lund Bostadsrätter till salu i Lund Lediga hus i Lund Lediga radhus i Lund Lediga rum i Lund Bostadssökande i Lund RSS Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Bevaka lediga lägenheter i Lund Eftersom Lund är i pendelavstånd från Malmö och Köpenhamn kan man inte förneka att konkurrensen om lägenheter är hög. Ett bra tips är att använda vårt bevakningsmail Det är en smidig och gratis tjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya lägenhet i Lund. I Lund bor det 122 777 personer. © 2014-2020 Hyra Bostad i Sverige AB Org-nr: 556950-8749 Postadress Hyra Bostad i Sverige AB Box 53295 400 16 Göteborg Anledningarna till att flytta är många. Här hittar du bostäder till salu i Lund kommun hos Svensk Fastighetsförmedling.

Här hittar du bostäder till salu i Lund kommun hos Svensk Fastighetsförmedling. Lediga bostäder i Lund Du är på sidan med bostäder i Lund. Få en flygande start med oss. Främst i Lund och Eslöv, men också i Hässleholm, Ystad och Kristianstad. Andelen som bor på andra sätt är 34 % i hyresrätt och 26 % i bostadsrätt.

Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig. 22 % är barn, 61 % är mellan 20 - 65 år och 17 % är 65+. Klostergården, Söder, Lund, Lunds kommun, Skåne län Lägenheten i Klostergården ligger centralt och tar cirka 10 minuter att gå in till stan.

Andelen som bor på andra sätt är 34 % i hyresrätt och 26 % i bostadsrätt. 27 % av hushållen har barn, snittet i Sverige är ca 30%. Söker du nyproduktion i Lund? Råbykungens lägenheter ligger lite längre fram i tiden. Klostergården byggdes i början av 1960-talet. Lägenheter i HSB Skåne HSB Skåne äger och förvaltar ett 40-tal egna fastigheter med hyresrätt runt om i regionen. LKF erbjuder hyresbostäder i Lunds stad, Genarp, Södra … Här finns mängder med grönområden och i närheten Lunds stora sportarena, Färs och Frosta Sparbank Arena. I Södra Lund samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Med våra smarta filter hittar du snabbt bostäder som passar dig. Att bo i Södra Lund. Vi har flera lägenheter till salu i Grönalund Kvartershuset och dessutom 42 kommande lägenheter i Grönalunds Trio, mitt i grön och lummig miljö. 27 % av hushållen har barn, snittet i Sverige är ca 30%. Den här tjänsten sparar dig inte bara tid, utan även en stor hjälp att slippa gå in på alla hyresvärdarnas sida och söka dig till en ledig bostad i Lund.

På banvallen längs den upprivna järnvägen mellan Lund och Harlösa går det så kallade Hardebergaspåret, en populär gång- och cykelväg.