Ett litet bord som består av en bendel och av en serveringsbricka.

Har en gammal symaskin med bord, men vill inte göra något med den, eftersom det är ett minne. Ett pyssel som passar bra att göra tillsammans med barnen. Vitt blir det såklart, men det bestämde jag efter att jag såg ditt fantastiskt fina bord. Annars kan du bara använda en pinne och röra runt i betongen.

Du kan göra en samling av små bord som på bilden, eller bara ett. Betong är ett ”sugande” material och för att inte vattenfläckar, fettfläckar och rödvinsfläckar ska förstöra ditt bord behöver du behandla det med något. Ett litet bord som består av en bendel och av en serveringsbricka. Med ett bord av glas låter du mattans mönster synas och ta plats. Bord på Singer symaskinsunderrede av gjutjärn Avhämtas vid TusenTing Finsta Roslagen : Se mer Möbler & Heminredning • Täcke Ull - Ulltäcke Natur från Täckfabriken. 448. Den är ju ändå vacker på något slitet och åldrat vis. Göra bord av gammal dörr Göra bord på en gammal dörr » Linda Lindorffs blog . Ytterligare ett symaskinsbord jag gillade hittade jag idag. Trots Folkhälsomydighetens regel om förbud mot trängsel och köer på restauranger, krogar och barer är många fyllda av besökare. Skivan här är av betong. Whimsykel. Vi lyfte av symaskinsdelen och byggde ett litet bord av restvirke efter ett av alla våra altanbyggen.

Tack så mycket för alla ideér du delar med dig av och all inspiration ... Kram och ha en riktig skön helg! Framför denna spegeln står ett bord byggt av ett gammalt symaskinsunderrede och en stenskiva. :) På dessa sidor kan du få inspiration och hitta steg-för-steg-instruktioner för hur du bygger dina egna möbler. Vill du bygga ett rustikt trädgårdsbord som kan stå klart för gästerna redan i kväll? Tusen tack för att du delar med dig av dina tips ? Tack! Nu tipsar ELLE Decoration om nio enkla steg för att göra ett vardagsrumsbord i betong. Vilket fint gammalt symaskinsunderrede! Eller trädgårdsmöblemang som kan fällas ihop när sommaren går mot sitt slut? Skivan här är av betong. Vi hade en gamla symaskin med vackert snirkligt underrede som behövde fixas. Betong Hantverk ... Blomsterbord av symaskinsunderrede och bordsskiva av betong. Med hjälp av speglar kan man förstora trädgården, man kan ge en tråkig vägg en härligt föränderlig utetavla, jättehäftigt! Vitt blir det såklart, men det bestämde jag efter att jag såg ditt fantastiskt fina bord. Gammalt klaffbord med fyra stolar 400kr för allt.Gammalt symaskinsunderrede med skiva. Torka sedan av bordsskivan med en trasa innan det är dags för sista steget; applicering av en skyddande yta. ... Nu har jag fått tag på ett symaskinsunderrede som jag ska måla efter din beskrivning. Barnen skakade lite på huvudet men tyckte ändå så klart att det ändå lät spännande. Ett pyssel som passar bra att göra tillsammans med barnen. Soffbord med hyllplan, skåp och låda 300kr. Bygg dina egna möbler och skräddarsy dem så att de passar dig och ditt hem perfekt. Sparad av. Med ett extra hyllplan kan du låta böcker, smycken eller vackra förvaringsboxar hamna i centrum. Det snabba trädgårdsbordet Själv har jag ju en gammal symaskin, men den är så intakt att jag inte näns "slakta" den och göra om den! Ytterligare ett symaskinsbord jag gillade hittade jag idag. Med hjälp av speglar kan man förstora trädgården, man kan ge en tråkig vägg en härligt föränderlig utetavla, jättehäftigt! Det här tycker jag är sjukt snyggt. IKEA - EKEDALEN, Utdragbart bord, ek, Den smarta konstruktionen gör att bordskivan inte har några skarvar när du använder bordet utan att förlänga det. Jag vill göra om vårt ikea (Norden) bords skivan är sliten.. men nu till min fråga, ska jag ändå lägga en playwood på den befintliga bordsskivan? 3) Slutligen jämnar du ut ytan med en hyvel och … ... Jag letar efter ett symaskinsunderrede,o göra något fint av. Framför denna spegeln står ett bord byggt av ett gammalt symaskinsunderrede och en stenskiva.

Vi ska njuta av ön,imorrn ska jag träffa en fbvän,som bor i Visby.Ska bli roligt. Och hur hade du gjort runt bordet på kanterna? För att få lite liv i bordet tog vi yngre virke i mitten och äldre grånat runt. … Och man behöver ju inte göra det just på en dörr som underlag.