Gårdar till salu i Båstads kommun Båstads kommun är ett område i Skåne län. 23 800 000 kr . VÄLKOMMEN TILL SVÄRDBRO GÅRD I hjärtat av Sörmland ligger Svärdbro Gård. In till Båstad är det cirka 9 km och ner till Torekov är det cirka 7 km. Visa gårdar/skogar till salu i Enköpings kommun. Lantbruk till salu. Vi som driver Svärdbro Gård heter Carl och Sandra. Oavsett vilken typ av gård som säljes, finner du … Ett ståtligt hem med karaktär & charm. Bostaden kan användas som en enhet, men är idag uppdelad i två - tre charmiga lägenheter. 315 m² 8 rum.
Gård/Skog Hillarpsvägen 141. Vi har valt ett liv på landet och vi vill att fler ska få möjligheter att få ta del av vår vackra plats. Vissa önskar en fastighet med hus och ekonomibyggnader, andra önskar köpa ren skog och/eller åkermark. En naturskön gård på 260 hektar med närhet till både Nyköping och Stockholm. Örebro. 425 m² 13 rum. På Ludvig & Co har vi via vår tjänst fastighetsförmedling, alltid många fastigheter till salu. 17 900 000 kr. Gård/Skog Brandstorp. 6 rum Gård/skog på Häljarpsvägen 65, Båstad Bjärehalvön är såld Det nuvarande slottet byggdes av Conrad Af Falkenberg år 1846 och har en areal på 120 hektar.

Borttagen gård på Båstad Olastorp 1:5, 300 m², Ludvig & Co. Booli.se visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda villor och hus, hjälper dig hitta mäklare, och visar hur bostadsmarknaden utvecklas i … Borttagen gård på Lillarydsvägen 100, Ludvig & Co. Booli.se visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda villor och hus, hjälper dig hitta mäklare, och visar hur bostadsmarknaden utvecklas i området. Här finns en ovanligt stor och härligt lummig trädgård med uteplatser och minimal insyn. 210 m² Gård/skog på Finnsbovägen 277, Båstad Bjärehalvön är borttagen Boningshus och ekonomibyggnader med renoveringsbehov där du kan sätta din egen prägel och anpassa fastigheten efter egna önskemål.

Nu är den gamla skolan i Hallavara till salu, en gedigen pärla som med varsam hand förbättrats och bevarats. 2 060 000 m² tomt. Där tillkommer 14 hektar i Vänern. 4 rum Gård/skog på Bjäragårdsvägen 35, Båstad Bjärehalvön är borttagen 14 rum Gård/skog på Hillarpsvägen 196, Båstad Bjärehalvön är borttagen I de vackraste av Skånes böljande landskap ligger Källstorps gård inbäddad i frodig grönska och böljande landskap. 19 995 000 kr. Strax norr om Mariestad, och strax söder om Göta Kanal och Sjötorp, är det vackra slottet Börstorp beläget. Bjärehalvön, Båstad. Gård/Skog Stora Kvarnagård 1. Huvudbyggnaden som har en boyta på 375 kvadratmeter har anor från 1901 men har byggts ut och till under 2000-talet. Liknande bostäder till salu. Du kan även se slutpriser för Båstads kommun. Marken omfattar ca 76 ha med fördelning på 35 ha åker och bete, 32 ha skog samt resterande som tomtmark och övrig mark. Charmig hästgård till salu utanför Stockholm 6 maj, 2019 10 maj, 2019 Equipage 2966 visninger 0 kommentarer hästgård till salu Bara ett stenkast från Mälaren. 395 m² 14 rum. Idag bjuder vi på 20-talets första herrgård här på Unika Svenska hem till salu.se. Läget innebär en fantastisk utsikt över böljande gröna fält, Skälderviken och Kullaberg. 142 065 m² tomt. Lantbruksfastighet trevligt belägen 3 km utanför Torekov. För tillfället har vi ingen statistik om bostadsmarknaden att presentera för det här området. Du kan även söka på bostäder till salu i Båstads kommun eller lägenheter till salu i … 2 200 000 m² tomt. Forsheda, Värnamo.