Gränslös fotboll. På Fotboll.com kan du följa alla lag från de största ligorna i Europa.

2 LAG i P04. 2020 P04. nyheter, truppen, klubbens historia, statistik, och en hel del annat smått och gott. Vi måste göra en del ändringar i planeringen under rådande omständigheter och för att uppfylla de krav som myndigheter och förbund ställer på vår verksamhet. Vi har bra kontakt med grannklubbarna som hjälper oss i denna fråga. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Det börjar närma sig en av årets höjdpunkter, nybörjarverksamhet på Nysätra. Gå med du med i spirr!! Vi spelar med 1 lag i Sankt Eriks cupen 2020 i division 2 och även i Futsalserie under vinterhalvåret. En av grundarna var tyngdlyftaren Carl Gustafsson som var en av Göteborgs största idrottstjärnor vid denna tid.

... Gais P04 stödjer självklart Spirrklubben som är en supporterförening för alla barn som stödjer fotbollslaget GAIS. Vi hoppas nu på att Idrott- och föreningsförvaltningen öppnar upp sitt system i veckan (som legat nere av olika skäl), så att vi kan boka på planer runt om i Göteborg och få lite bättre framförhållning.

Med Gränslös Fotboll flyttar vi ut från våra ”vanliga” arenor. Den sport som är störst i Göteborg är fotboll. This site uses cookies these cookies are used to improve your website and provide more personalized services to you. Välkomna till Järla IF FK P04. Här får ungdomar som kanske aldrig skulle kommit i kontakt med sporten och gemenskapen den ger en chans att vara med. Hoppa till. Ett av de stora fotbollslagen i Göteborg. Vi har beslutat att anmäla 2 lag till nästa säsong (klass 3 och 4) för att alla ska få speltid. Välkommen in! 120 gillar. Sporterna som låg i fokus då var brottning och tyngdlyftning.

BK Forward-Sturehov P-04 kvartsfinal Örebro cupen 2016 BK Forward i överläge med 2-1 Bra kämpat.

Vi har därmed möjlighet att erbjuda 4-5 killar till plats i truppen. Gais pojkar födda 2004. Välkommen till Stenungsunds IF U16.

Fotbollslaget från 1897 I mars 1894 startades idrottsföreningen Göteborgs Atlet- & Idrottssällskap (GAIS). spirr.se. More details can be found in our privacy policy.privacy policy. Den innebär att vi inom fotbollen ska hjälpa varandra i vår verksamhet, bidra till så att alla har en chans atta vara med och utvecklas på sitt sätt och med sina ambitioner. Bli företagspartner till ÖIS Fotboll.

12 dec, 2019 - P04. Fair Play - viktigare än någonsin.

Läs mer. Tillgänglighetshjälp. Avsnitt på den här sidan.