Verksamheten bedrivs på 66 … Vi hjälper dig med allt som rör dina tänder. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet. På Folktandvården Stockholms webbplats använder vi tillfälliga cookies. Vår webbokning är begränsad under den här perioden.
Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Så snart vi har material återgår vi till ordinarie verksamhet. Boka tid Här kan du boka tid på vissa av våra kliniker i allmäntandvården. Just nu ser vi helst att du kommer ensam till ditt bokade besök. Läs mer. Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice Just nu är det svårt att boka ny tid hos oss på grund av rådande läge i samband med smittspridning av Covid-19. Boka din tid online! Klicka på frågetecknen för att läsa mer om vad som gäller för olika åldrar, för dig som har Frisktandvård och för olika behandlingar. Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid. Vi bokar om två veckor i taget. Boka istället om eller av din tid här. Är du i behov av tandvård ring direkt till din klinik för att boka tid. Vi bokar om två veckor i taget. Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Är du i behov av assistans ska den som följer Har du övriga frågor som rör ombokning eller kommande tid, vänligen kontakta din klinik. Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Du kan inte boka nya tider för behandling, endast boka om eller boka av redan inbokade besök på våra kliniker. Funktionen att boka ny tid via 1177 är tillfälligt avstängd. Våra kliniker i Bålsta, Almunge, Örsundsbro och vår nyaste. Vi erbjuder tandvård till barn och vuxna, och arbetar förebyggande för att alla skåningar ska kunna leva livet leende.Folktandvården Skåne är sedan 2014 ett offentligt bolag helägt av Region Skåne och har runt 1 300 anställda. Du kan också boka om eller boka av din tid ivåra e-tjänster i 1177 (Extern länk).
Vi kommer att kontakta dig som har en tid hos oss för att boka om den. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister hjälper dig på ett tryggt sätt. Om du är i behov av akut tandvård kan du kontakta vår kundservice på 0771-55 88 00 för att boka en tid. • Om möjligt ge ny tid Våra kliniker har öppet för att svara på frågor, ge vägledning och vid behov hjälpa till att boka tid för tandvård. Din sökning på "boka tid" gav 162 träffar på hela webbplatsen Menade du "bokat tid", "avboka tid", "avoka tid" ? Klinikrutin för att förhindra förlorad tandvårdskontakt skall fortsätta sina regelbundna tandvårdskontakter. Vi är summan av ytterst professionella medarbetare som varje dag – tillsammans – strävar efter att du och alla andra skåningar ska ha noll hål och en miljon leenden. En tandvård för alla skåningar.

Syftet är att ge dig tillgång till olika funktioner och att förbättra vår webbplats.