Freemotion är perfekt om du vill använda hunden för att dra, oavsett om ni ska ut på tur, åka skidor, åka hundspann eller cykla. Jag har själv testat och skrivit en recension av Amundsen Pack, Non-stop dogwears utmärkta klövjeväska, och kan intyga kvaliteten på deras produkter.. Det känns därför riktigt roligt att … Vi har märken som TROLL, ManMat, Non-stop, Dragråttan, och även måttsydda selar från MRkoppel. Selen är enkel att justera så att den passar på hunden. Skal du løbe med din hund så er Freemtion selen fra Non-stop dogwear det perfekte valg for dig og din hund. Non-stop Freemotion Dragsele är ergonomiskt utformad och lämpar sig perfekt för den aktiva hunden. In the office, next to founders Tonje and Kristoffer's house, 18 employees from seven different nations go to work every day. Non-Stop Dogwear Free Motion, proffsens val av dragsele! Finns även för tax. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer.

Finns i flera storlekar. Re: Ny dragsele, Non-Stop? The unique construction helps to take the strain of the lower back and promotes good running technique. Non Stop selen är perfekt oavsett om ni ska ta hunden ut på tur, åka skidor, åka hundspann professionellt eller bara cykla. Non-stop dogwear är ett företag som tar fram högkvalitativa hundtillbehör för aktiva hundägare. Den ideala selen för alla typer av drag för din hund, framtagen av hundkörare för hundkörare. Din hund vil trække bedre og yde mere. Freemotion är en allround-dragsele som passar de flesta hunddragsporter. DRAGSELE TILL HUNDAR. Mer information Röda dagar stängt . Bekväm dragsele för hund. Så här mäter du din hund. I deras webbshop finner du allt från selar, halsband och koppel till hundförarbälten, hundtäcken och kläder för dig som hundförare. Beställ Non-stop Nomesele smidigt och enkelt hos Hund.se Lågt pris Fri Frakt över 499:- & Snabb leverans Tusentals nöjda kunder. Sök i butiken. 5:an var för stor och fyran var bara fel. Non-stop Freemotion Dragsele (3) Freemotion Dragsele är en idealisk och ergonomisk sele för den aktiva hunden och passar perfekt till aktiviteter såsom cykling, vandring eller dragsporter. Vi säljer selar av märken vi använder till våra egna draghundar. This running belt is super-light and designed for optimal performance. Finns även för tax. Non Stop selen är perfekt för dem som vill använda sin hund för att dra, oberoende om det är för promenader, skidåkning, hundspann, cykel, jakt eller spårning. Den är utvecklad för att ge hunden maximal rörelse- och andningsfrihet.

Non-stop har utformat dragselen så att den ska begränsa hundens rörelsefrihet så lite som möjligt och låta hunden utnyttja sin kapacitet till 100%. Luftvägarna förblir obegränsade medan dragkraften fördelar sig över överkroppen. Tonje Wahl Evensen (35) is the CEO of Non-stop dogwear, which is now a big international company. Kontakta oss gärna med frågor kring passform. Rygglängd, mäts från manken till svansroten. som vill använda sin hund för att dra, oberoende om det är för promenader, skidåkning, … Det är viktigt att hunden står i grundställning med rak rygg. Tänk på att visa plagg inte är … Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning. Non Stop selen är perfekt för dem som vill använda sin hund för att dra, oberoende om det är för promenader, skidåkning, hundspann, cykel, jakt eller spårning. Har fått en måttbeställd från Björkis, men den sitter konstigt och skär in i buken på något underligt sätt (och efter många mejl fram och tillbaka gav jag upp..). Öppettider: Mån-fre kl 10-18, lör kl 10-14.

Har exakt samma problem som dig med min Weim. Selen används världen över av hundkörare på elitnivå & som har vunnit många VM-medaljer. Dragsele Free Motion Non-Stop Välj storlek. Non-Stop Freemotion Dogwear Harness - Proffsens val av sele! Den är utvecklad för att ge hunden maximal rörelse- och andningsfrihet. Denna dragsele är väldigt populär bland hunddragsports utförare och används av tävlande på elitnivå.

Våra leverantörer tillverkar dragselar av högkvalité till världens ledande draghundar. Ger optimal rörelsefrihet och utnyttjande av muskelkraft samt bra syretillförsel till lungorna under belastning.

Non-stop Freemotion Dragsele Freemotion dragsele är den ideala selen för alla typers drag för din hund med en högre dragpunkt än hunden, t.ex vid … Allsidig dragsele till hund, perfekt för aktiviteter som löpning, skidor och cykel. Dragselen är utvecklad för att ge hunden maximal rörelse- och andningsfrihet. Jag som grundat Running dogs heter Alva och tillsammans med mina två polarhundar, Ferro och Eros, uppstod idén om en enkel och lättillgänglig webbshop med fokus på draghundsport samt vår tjänst – Löpträning för hund! Hundens välbefinnande är vår förutsättning när vi noggrant designar alla selar på non-stop dogwear. Freemotion Harness tillåter hundens axlar att röra sig fritt. Non-Stop Dogwear Free Motion, proffsens val av dragsele! Dragsele Free Motion Non-Stop Välj storlek.