– Om det inte går att hitta en köpare så tänker vi driva det vidare ytterligare en säsong i mindre omfattning. Med våra smarta filter hittar du snabbt kommersiella fastigheter som passar dig. Ydre När kroppen sa ifrån tvingades Peter Sterne ta ett beslut.

Hotell, pensionat och Bed & Breakfast till salu i södra Spanien och de spanska öarna Mallorca, Gran Canaria och Teneriffa. På Virserum Vandrarhem har du också tillgång till en grillplats och ett gemensamt kök. Företaget har ca 40 år samlad kunskap inom företagsförmedling – både inkråmsförsäljning samt bolagsförsäljning. Läs mer; Romantic Hotel / 0014. Efter drygt sju år väntar vandrarhemmet på en ny ägare. Vi bestämde oss för att sälja redan i augusti förra året. Vi har frukost, café, glass och även: Loppmarknad Paintballbana

Kontakta respektive kontaktperson för mer information.

Här hittar du kommersiella fastigheter till salu i Sverige hos Svensk Fastighetsförmedling. Ok. Logga in . Old Brokers är specialister på företagsförmedling, företagsvärderingar och företagsanalyser. Vi samlar alla fastigheter till salu från hundratals marknadsplatser så att du enkelt kan søka igenom allt på vår sida!

Bed and breakfast till salu. Bostad till Salu. Här finns även möteslokaler, ett gemensamt sällskapsrum och en … Irene och Arjan Giling har beslutat sig för att sälja vandrarhem och cykeluthyrning i Borensberg. Vi får se vad som händer. Den aktuella fastigheten är till salu hos Fastighetsbyrån Vimmerby/Hultsfred med ett utgångspris på 1,8 miljoner kronor.

Vandringsleden Bergslagsleden passerar ca. Vi uppdaterar regelbundet med nyinkomna objekt inom hotell, restaurang och andra företag som är till salu. Annonsguide.se. Efterfrågan är särskilt stor på hotell, motell, vandrarhem och nu även Camping. Solvikens Vandrarhem är till salu. Ängdala fastigheter med camping till salu / 1002 Företag till salu med både, camping till salu och privat boende till salu på vackra Österlen. 5km bort. 24km. Dessa campingplatser finns just nu till försäljning eller utarrendering. Vi ställer inte in, vi ställer om. Ängdala fastigheter med camping till salu / 1002. Håll utkik så inget tillfälle går dig förbi.

Sök.

Se ett brett urval av villor och övriga fastigheter, som alla är lämpliga för bed and breakfast, samt pågående hotell, pensionat och bed & breakfast. Guider och tips för dig som letar bostad till salu. För att värna om kunder och medarbetare anpassar vi just nu vårt arbetssätt i kundmöten och på visningar. Det finns en härlig grillplats vid Laxån som rinner precis nedanför vandrarhemmet. För att hjälpa dig med ditt bostadsköp har vi på Svensk Fastighetsförmedling tagit fram flera guider där du hittar svaren på många av de kluriga och viktiga frågor du kan ha inför att du ska köpa bostad. Virserum Vandrarhem har gratis Wi-Fi och ligger bara 200 meter från Virserumssjön. Logga ut ... Nu är vandrarhemmet till salu. Från rummen kan du njuta av utsikten över sjön och trädgården.

Till Askersund är det ca.

Din Persondata Mer om . På Solvikens vandrarhem möter delägaren Peter Sterne oss på kryckor. Svenska campingplatser till salu eller utarrendering.

Företag som säljes genom vår rikstäckande företagsförmedling. Hitta de bästa erbjudandena för Bed and breakfast till salu. Ängdala fastigheter med camping till salu / 1002 Företag till salu med både, camping till salu och privat boende till salu på vackra Österlen. Det finns en stor lekpark, Till badet är det ca 1500m, och Skagen och Unden ligger bara 15km bort.

Logga in / Registrera.