Succémusikalen En värsting till syster fortsätter på China Teatern i Stockholm under våren 2020. Events.

Här hittar och bokar du biljetter till alla våra föreställningar.
Se En värsting till syster (1992), Komedi online. Musikalen har gått på Broadway och West End och fått priser för bland annat Bästa musikal och Bästa musik. Streama film både från vår hemsida och via våra apps tillgängliga på Smart TV, surfplatta, smartphone och PlayStation. En värsting till syster är en musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster; Post navigation. Föreställningen En v Alla våra föreställningar. En Värsting till Syster En rolig och Musikalisk komedi som är baserad filmen Sister Act äntligen till Chinateatern i Stockholm.
Vi har de nyaste filmerna och tusentals titlar att välja mellan. Eftersom vi just nu hanterar en stor mängd frågor tar det längre tid än vanligt för oss att återkomma. Se de senaste premiärfilmerna hos Blockbuster! En värsting till syster översättning i ordboken svenska - finska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Required fields are marked * Comment. En värsting till syster. Vi erbjuder ett brett utbud av spännande evenemang inom show, musikal, dans, stand-up comedy, fars, revy, dinnershow och teater och har garanterat någonting som passar just dig - … Snövit. Home. Your email address will not be published. Leave a Reply Cancel reply. Hyr eller köp En värsting till syster og streama utan abonnemang på Blockbuster. En värsting till syster. 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion presenterar musikalen “En värsting till Syster” med premiär på China Teatern i Stockholm, September 2019. Händer i Stockholm. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem. Find the latest tracks, albums, and images from En Värsting Till Syster. Vid frågor ber vi er kontakta produktionsbolaget för arrangemanget. Listen to music from En Värsting Till Syster like Deeper love and Joyful, Joyful. Vi söker män och kvinnor till roller, biroller, understudies och ensemble i åldern 25-60 till musikalen ”En värsting till syster” baserad på filmen med samma namn.