Kontakta oss på Eskilstuna-Kuriren & Strengnäs Tidning.

19.00, repris lördag kl.

11.00. ale, MuFFinS, 3jorn, urbancowgirl, gamylen, kairi, svan och tooticki. E-tidning: Ekuriren. Sen när jag skulle sova berättade mamma min favoritsaga, den om mig, Victoria, som har Downs syndrom.

Recension: Jack Vreeswijk visar verkligen att han är en artist av rang oavsett släktskapet med pappa Cornelis eller "min gamle släkting" som han själv säger. Men motivationen under den nästan två och en … Annonsera. Mina sidor. Sanna och Petter reder ut sina intryck, låt för låt: Kumba – I staden Petter: Om man […] Petter Sandelins dokumentär minns en populär mötesplats – och äktenskapsförmedlare – för finlandssvenska ungdomar.

Vikingarna först ut i "Tack för dansen" med start nu på lördag! En kväll med dansbandet Fernandoz på Björka Loge! Det är förstås ingen enkel match att inta Stockholms Stadion med några få spelningar i ryggen, man kan inte ändra på något förrän det är för sent. Klockan 16:00 varje dag drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ. Under gårdagen mös vi en stund tillsammans med Apex Legends - Battle Royale och om du missade detta kan du se en repris här. Johnkult 310 views Härlig säsongspremiär när Mats Bergmans bjöd upp till dans på Granbacken! I kväll är det premiär för ”En kväll med Petter”, en mix mellan konsert och monolog. Petter - Lev Nu Dö Sen live 2020 (4K HD) En Kväll med Petter - Duration: 3:41. Recension: ”Brev till en seriemördare” och ”Den enda vägen” ... och som en kväll råkar ut för den maskerade skytten. Petter Lidbeck är en av våra mest lästa och omtyckta barnboksförfattare. 7 recensioner av skivan En Kväll Med Peter Jöback av Peter Jöback (2010) Natten är ännu ung blir musikal. För första gången någonsin stod svenska rappare på Dramatens scen, och dessa rappare ba råkade vara kvinnor. Dok: X3M Community sänds i Yle Fem i kväll fredag kl.

Kundklubb.

En kväll med Claes Lövgrens på Törringelund i Skåne! RECENSION Recension Eskilstuna Parkfestivals sista dag hade musik för alla åldrar. Nittonde maj 2014 var sannerligen en stor dag för svensk hiphop. Med Ladies First gjorde Linda Pira och Redline något historiskt. Petter varvar nytt och gammalt. Recension: Härlig kväll med Jack Vreeswijk och Love Tholin. Ok. Kundservice. Petter, Ison & Fille, DJ Sleepy, DJ Taro Lilla Namo, Rosh och Blen styr Cirkus och våra känslor. Recension Eskilstuna Parkfestivals sista dag hade musik för alla åldrar.

Sverige, lilla landet lagom, må vara en konstitutionell monarki men kvällens rojalister är mer än statschefer. "En dag i prinsessan Victorias liv" är en varm och rolig berättelse om en flicka med Downs syndrom. Lisen Adbåge har gjort de uttrycksfulla färgillustrationerna. Ikväll är vi kungar föddes ur Ison & filles låt med samma titel. Med sig har huvudpersonen ett band och en stråktrio. Petter Sandelin fick följa med bakom kulisserna under en hel dag. Det är en kväll när alla sjunger med, där kärleken från fansen genomsyrar varje nummer. Prenumeration. En kväll med Martinez på Tydingesjön i Broby!