Ett par hundra barn passerade igår kväll. Att det inte alltid lyckas, är klart," sade Martina Voss-Tecklenburg efter matchen, Målen gjordes av Alexandra Popp (3), Klara Bühl (2), Svenja Huth, Sara Doorsoiun, Turid Knaak, Lea Schüller och Linda Dallmann. Dett berodde på ett blockfel, vad nu det är, i Katrineholm. Björn Ehnberg skrev:PS (inte särskilt till Per, utan till alla med- och motdebattörer i denna tråd): En del förkortar Lidingöbanan LiB, men det var den sedan 1971 saligen avsomnade norra Lidingöbanan.Södra banan - dvs. Krig.

Det är tillåtet att bära med sig mat i handbagaget, se här vad som är okej att ta med sig. Men det fick vi inte veta förrens det var dags att gå av i Stockholm. 1945-09-05 Norska barnen vända tillbaka till Norge. Men Piteås SM-guld visar att utöver det så är det bra att ha kontinuitet i truppen och i ledningen. Olycka.

Det gällde att trolla med både mat och kläder." Vore soft o sätta ett högt betyg här och sen softa resten :p Hade lite snack me mentorn idag, där jag fick rapport om hur jag låg till i ämnena. Hedvig svarade att hon värderar tryggheten väldigt hög, den sociala biten är mycket viktig att det finns bra stämning i truppen. vad som nu är kvar - hann allas vår Helge B. inte lägga ned, men den bör vid behov förkortas LB - på det sätt SL tillämpar. Det är så otroligt mycket känslor nu i omlopp, vilket också gör det svårt att sova. Det är förstås framför allt hårt arbete av spelare, ledare och alla som jobbar omkring. Liksom, bara som test :) Kommer få jävla problem med orddelen, men äh. Det är verkligen ordentliga förberedelser för att minimera risken för bakterier inför operation. Men Tim har alltid gjort vad han tror på, det är vad som är så bra med honom. Vad är det som skapar framgång och topplag? 1945-09-06 Jag är en ärlig norrman som försvarat fosterlandet, Quisling nervös.

Brand. Ska ju bara se vad det är liksom, men klart man vill ha bra resultat. Gärna över 1,5, men jaja. Hedvig Lindahl och Jonna Andersson (samt Kosovare Asllani) fanns tillgänglig för media och Lindahl frågades vad hon tycker är viktigast för att en turnering ska bli framgångsrik.

"Vi visste vad som förväntade oss och att huvudspelet är ett medel. Det var dags för ytterligare en dusch, nya sjukhuskläder och nya lakan. 1945-09-05 Hela Holma by i Herrestad hotades av eldsvåda. 06:30 kom de och väckte oss. Jag är stolt över att han alltid gått sin egen väg. Efter att vi stått stilla i cirka 20 minuter i Katrineholm och sett det X2000 som hade avgång 20 minuter senare än oss susa förbi var jag tvungen att fråga personalen varför vi stod stilla.