Här kan du se vilka församlingar och stift vi ber för under året.

Läs mer om dop. Domkyrkan, ett rum att växa i. Häromdagen träffade jag en vän som studerar arkitektur över en kopp kaffe. Söndag 14 juni kl. Drop In-vigsel-Lite enklare, lika stort! Min vän, som arbetar med ett projekt, frågade mig om jag det finns en byggnad eller plats på jorden som har betytt någonting extra för mig.

Allt som behövs är en hindersprövning, giltiga legitimationer och ring/ringar.

Postadress Luleå domkyrka: Luleå domkyrkoförsamling, Kyrkogatan 7C, 972 32, Luleå. Västerås domkyrka: Birgitta Tillenius, 021-81 46 51, birgitta.tillenius@svenskakyrkan.se Alla drop in-dop & vigsel 2020 Fredagen 14 februari kl 13–16 Västerås domkyrka kl 15–18 Badelunda kyrka Torsdagen 20 februari Drop in-vigsel kl 17–20.30 Hubbo kyrka

Bekräfta kärleken till varandra genom att gifta er i Luleå domkyrka under årets Hamnfestival. – Vi vet att många längtar efter att gifta sig, men att de av olika skäl inte har kommit till skott. Lunds domkyrka har tidigare arrangerat drop in-dop – i år provade de konceptet drop in-vigsel.

– Vi lärde oss förra året i samband med såväl drop-in-vigsel som drop-in-dop att det finns en stor längtan hos många, säger Åsa Höjer, kommunikatör i Visby domkyrkoförsamling. 17 Regnbågsmässa i Luleå domkyrka ... vigsel och dop via Luleå domkyrkoförsamlings hemsida www.svenskakyrk an.

Läs mer om vigsel.

Från klockan 9-15 står församlingen för präst, musiker och sångsolist. Här hittar du länkar till Luleå stifts församlingar som framöver erbjuder sådana tillfällen. 2 juni är det drop-in vigslar hela dagen i Västerås domkyrka, där man enkelt och med en kort, men högtidlig cermoni kan gifta sig. Nederluleå församling Lite enklare, lika stort. – Vi lärde oss förra året i samband med såväl drop-in-vigsel som drop-in-dop att det finns en stor längtan hos många, säger Åsa Höjer, kommunikatör i Visby domkyrkoförsamling. Samma tid öppnar Visby domkyrka för vigslar mellan de som så önskar.

Den spontana kärleken flödar i Luleå under Alla hjärtans dag. Det är inte första gången som församlingen bjuder in till drop-in vigsel.

Lite enklare, lika stort. Lite enklare, lika stort.

Kl 13.00-18.00 är det Drop-in vigsel. Här samlar vi klipp från Svenska kyrkans församlingar och stift runtom i landet. Det finns möjlighet att boka dop och vigsel i domkyrkan. Efteråt kan man fira med tårta, kaffe och alkoholfritt bubbel. Kl 13.00-18.00 är det Drop-in vigsel. Drop In-vigsel-Lite enklare, lika stort! Årets möjlighet blir den sjätte gången som par i Luleå får chansen att gifta sig utan föranmälan. Bilder från Luleå domkyrka. Den 4 juni finns möjligheten att komma till Nederluleå Kyrka i Gammelstad och gifta sig genom en kostnadsfri drop in-vigsel.

2016-02-21 ANDRA SÖNDAGEN I FASTAN Limerick and Killaloe, Roskilde 2016-02-22 Måndag Näsum 2016-02-23 Tisdag Ivetofta-Gualöv 2016-02-24 Onsdag Åhus 2016-02-25 Torsdag Nosaby 2016-02-26 Fred

Samma tid öppnar Visby domkyrka för vigslar mellan de som så önskar. Drop-in-vigslar i Luleå stift Då och då arrangerar församlingar tillfällen för drop-in-vigslar.

Drop in-vigsel i Domkyrkan på Valborg På Valborgsmässoafton kan man säga ”ja” till varandra, spontant och enkelt, när Domkyrkan i Lund bjuder in till drop in-vigsel för första gången. Sju par valde att gifta sig när Gammelstads kyrka öppnade portarna för drop in-vigsel. Observera att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan för att en vigsel i Svenska kyrkan ska kunna …

Bekräfta kärleken till varandra genom att gifta er i Luleå domkyrka under årets Hamnfestival. Helt …

Luleå domkyrka är både stiftskyrka i Luleå stift och församlingskyrka i Luleå domkyrkoförsamling. Läs mer här om Luleå stift. Bröderna Jönsson nappade direkt och slog till med dubbelbröllop – nu är de båda ringmärkta.

– Man slipper all planering och kan bara fokusera på varandra och kärleken. I Luleå domkyrkoförsamling äger de flesta vigslarna rum i någon av våra kyrkor, Domkyrkan, Örnäsets kyrka, Hertsökyrkan eller Mjölkuddskyrkan.