På Nomp kan du öva på matematik. En plats där alla får växa och känna framtidslust, oavsett om du studerar eller arbetar i Kunskapsförbundet. Drömfabriken är ett spännande hus som kan kallas Dagcenter, Café, Festival byggnad, eller Folkets hus. Hos oss bidrar alla till en professionaliserad utbildningsorganisation genom att dela kunskap, erfarenhet, och engagemang inom varandras specialistområden. Vi är Kunskapsförbundet. Vi ser oss själva som en Drömfabrik.

Vi arbetar med kultur i olika former för funktionsnedsatta. Hos oss studerar cirka 3 000 elever på gymnasiet och nästan 3 000 studenter på vuxenutbildningen.
I Drömfabriken finns en konstverkstad, vävstuga, och en konserthall som drivs av fabrikens fabrikanter. Se Laura Nistal Iglesias profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. En film om hur du loggar in på itslearning på vuxenutbildningen. Få koll på matten, samla poäng, medaljer och ha kul! Årets personalevent gick under temat Bli så mycket du kan, en mening som vi använder för att beskriva elevens resa under utbildningen …
Vi vill bidra till att människor växer och finner glädje, gemenskap och en tilltro till sin egen förmåga. Birger Sjöberggymnasiet Vänersborg. Vartannat år samlas alla 700 medarbetare i Kunskapsförbundet för att delta i ett stort personalevent. Drömfabriken i Stallarholmen är en förening som startade i april 2012. Ett av våra mål är att skapa förutsättningar för människor att realisera sina drömmar och idéer. Personalen tituleras fabrikörer. Laura har angett 5 jobb i sin profil. Välkommen till Drömfabriken! Kunskapsförbundet Väst är ett kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Vi samarbetar med Jesper Hvornum inför slutspelet med en extra sponsring Med sig idag hade han Jesper Sundving som vi … Magnus Åbergsgymnasiet Trollhättan.

Kunskapsförbundet Väst är ett kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad.

Hos oss studerar cirka 3 000 elever på gymnasiet och nästan 3 000 studenter på vuxenutbildningen. ... Innan Drömfabriken går i vila under julhelgerna vill förbundsdirektören Johan passa på att tacka för en fin hösttermin och blicka framåt mot ett fantastiskt 2019. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Lauras kontakter och hitta jobb på liknande företag. Kunskapsförbundet Väst är ett kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Det blir en viktig dag i Drömfabriken då vi tillsammans med våra kollegor samlar inspiration och bygger gemenskap. Idag har vi haft besök av SAIK bandy.