A Story I Got To Tell . Frazey Ford tillbaka till Sverige Läs mer. 2019 är det dags att skriva ett nytt kapitel i berättelsen om Doug Seegers. Nu vill Doug Seegers, göra detsamma, genom sin musik.

Doug Seegers på ny julturné Halmstad 28 Okt 2019 07:06 I november ger sig Doug Seegers ut på en stor julturné runt landet.

Välkommen tillbaka, Joe Nolan!

Israel Nash Summer Tour 2019 Läs mer. Ward Hayden … Julens egentliga budskap helt enkelt.

Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturné, denna gång med namnet Country Christmas.

Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans. Patty Griffin återvänder till Sverige Läs mer. Doug Seegers, som nyligen är hemkommen från en Rumänienresa, vill använda sin musikaliska talang till något gott.
Doug Seegers, som nyligen är hemkommen från en Rumänienresa, vill använda sin musikaliska talang till något gott. Redan året efter gjorde han sina första spelningar i Sverige – och 2018 köpte han sitt första egna hus.

Judah & the Lion Pep Talk Tour Läs mer. Den nya julturnén med den folkkära countryartisten är därför till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och deras arbete för romska barn i Rumänien. Välkommen tillbaka, Joe Nolan! Läs mer. I mitten av november ger han sig ut på en stor julturné i Sverige – till förmån för romska barn i Rumänien och Erikshjälpens arbete där. Booking Europe: paulfenn@asgard-uk.com Booking US: Jimmy.Bynum@AlexanderPreston.com

Doug Seegers blev upptäckt av den svenska publiken genom tv-programmet Jills Veranda 2014. Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel.

Läs mer.

64 talking about this.
Doug Seegers, som nyligen är hemkommen från en Rumänienresa, vill använda sin musikaliska talang till något gott.

Cordovas - en underbar balans mellan precision och galenskap. Booking Europe: paulfenn@asgard-uk.com Booking US: Jimmy.Bynum@AlexanderPreston.com

Den nya julturnén med den folkkära countryartisten är därför till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och deras arbete för romska barn i Rumänien. Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel.

Nu är det dags igen!

Det har snart gått sex år sedan svenska folket för första gången mötte Doug Seegers i Jills Veranda. American Aquarium återvänder Läs mer.

– “Det känns fantastiskt att jag får göra det jag kan för att bidra”, säger Doug Seegers, nyligen hemkommen från en resa till i Rumänien. “A Story I Got To Tell” spelades in i Los Angeles och har hyllats unisont av … Doug Seegers på ny julturné! Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Judah & the Lion Pep Talk Tour Läs mer. Doug Seegers blev upptäckt av den svenska publiken genom tv-programmet Jills Veranda 2014.

Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.

1 450 pratar om detta. Den nya julturnén med den folkkära countryartisten är därför till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och deras arbete för romska barn i Rumänien. Patty Griffin återvänder till Sverige Läs mer.

Doug Seegers Christmas Tour Läs mer.

Doug Seegers, som nyligen är hemkommen från en Rumänienresa, vill använda sin musikaliska talang till något gott. Den nya julturnén med den folkkära countryartisten är därför till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och deras arbete för romska barn i Rumänien. I våras släpptes hans sjätte album, som är det tredje med i huvudsak originalmaterial. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.

Han var då en hemlös gatumusiker i Nashville men i och med programmet ändrades hans liv. Doug Seegers. Läs mer. Doug Seegers Christmas Tour Läs mer. Doug Seegers is confirmed to play the prestigious Take Root Festival in Groningen in the Netherlands November 2 Read more ”When I first heard Doug Seegers’ … Doug Seegers, som nyligen är hemkommen från en Rumänienresa, vill använda sin musikaliska talang till något gott.