Mitt problem: Luckan öppnar sig under diskning. Den diskar bra men det är inte alltid som facket för maskindiskmedlet. Väl inne i diskmaskinens baksida kan vi se ventilen som vi söker. Att en diskmaskin behöver rengöras är inte alls så konstigt sett till vad vi stoppar i den dagligen.

Vid uttjänta apparater därför: Dra ut stickkontakten ur vägguttaget, klipp av nätkabeln och avlägsna. (Detta gör man för att se om det är diskgodset som är i vägen för spolarm eller för luckan) Kontakta auktoriserat service center; Orsak.

Produkter Tillbaka Produkter. Mitt problem: Luckan öppnar sig under diskning. Öppnar du luckan så kan du känna en surare odör sprida sig i köket; något som är allt annat än trevligt. Jag har en diskmaskin från Electrolux som är 7 år gammal. Jag har en diskmaskin från Electrolux som är 7 år gammal. Nu använder jag mig av en stol för att hålla luckan stängd. Diskmaskin ger ifrån sig ljud; Diskmaskin ger ränder på glas och porslin; Diskmaskin gör sprickor och repor på glas; Diskmaskin i ouppvärmt fritidshus; Diskmaskin luktar illa; Diskmaskin läcker vatten; Diskmaskin läcker vatten från luckan; Diskmaskin som diskar dåligt; Diskmaskin startar inte; Diskmaskin startar program med luckan öppen Luckan öppnar sig när maskinen är på. Den diskar bra men det är inte alltid som facket för maskindiskmedlet. Finns det något man kan göra för att få luckan att vara stängd under diskning? Daily 55™ Cycle diskar din disk på 55 minuter. Professional Produktregistrering Hitta butik Logga in Menu. Förstör lucklåset så att inte luckan kan stängas. Jag har bytt låset. Eftersom vi har lättat på locket (i insidan av maskinen) tidigare, så blir det en enkel match att nu ta loss ventilen. Avsedd användning Den här enheten är avsedd att användas i privat hushållsbruk. Barn kan stänga in sig i apparaten (kvävningsrisk) eller hamna i annan farlig situation. - Tillverkaren fråntar sig Med detta alternativ tar det kompletta disk- och torkningsprogrammet bara 55 minuter. - Elektriska produkter är Öppna inte luckan på produkten när den går om det inte är nödvändigt. Tvättmaskinsluckan öppnar sig under programmet; Luckan öppnas i början av program; Det går inte att öppna luckan på tvättmaskinen; Tvätt-torkmaskinens lucka öppnas mitt under programmet; Diskmaskin läcker vatten från luckan; Skumbildning i diskmaskin; Luckan till torktumlare går inte att öppna; Handtag på torktumlare trasigt Finns det något man kan göra för att få luckan att vara stängd under diskning? Vid uttjänta apparater därför: Dra ut stickkontakten ur vägguttaget, klipp av nätkabeln och avlägsna. Jag har bytt låset. stänger luckan till en högt inbyggd diskmaskin att barn inte kan komma i kläm mellan luckan och skåpdörren undertill. Öppnar inte för diskmedel Om din diskmaskin inte tar diskmedel, eftersom den inte öppnar diskmedelsfacket, är det oftast för att diskmedelsfackets öppningsmekanism är defekt och i så fall behöver du oftast byta hela diskmedelsfacket.