En hotellanläggning med SPA, bröllop, konferens, mat & dryck, boende, aktiviteter och mycket mer. Vi köpte bröllopstårtan på Maxi, riktigt bra pris och god, 18:-biten. Wirsbo Herrgård ligger vackert beläget i bergslagen. Deje Turism; ... Bara om man får det till rätt pris och inga andra alternativ bättre finns så duger det Men renoveras … När du bokar konferens eller bröllop på Wirsbo Herrgård disponerar du hela herrgården och den vackra parken exklusivt för ert sällskap.

Det finns massor av aktiviteter om man vill prova på annat än att cykla. Vi har haft glädjen att fira många fantastiska bröllop på Aspenäs utanför Göteborg, vi vet vad som krävs för succé. Allt i vår herrgård som ligger i vacker bruksmiljö med anor från mitten av 1600-talet. Dömle Herrgård ligger vackert med utsikt över Smårissjön. Daniels bestman körde oss i sin pontiac mellan kyrkan och Dömle. Här finner du allt du kan tänka dig, och lite till! 7,189 were here. Hos oss får du uppleva bra och familjär service, god mat och möjligheter till aktiviteter och avkoppling.

Bröllop på Krägga Herrgård genomförs i regel enligt följande: ^ Incheckning från kl.15.00 ^ Vigsel på Krägga Herrgård eller i närliggande kyrka ^ Brudskål på herrgårdens baksida med utsikt över Mälaren eller på sjöterrassen vid Lusthuset ^ Trerätters festmeny med passande drycker från vår vinkällare ^ Kaffe och bröllopstårta Dömle Herrgård har en anrik historia och ett modernt koncept för romantiska helger, konferenser och livets stora fester såsom bröllop och födelsedagsfester.

Daniels mamma körde den till Dömle och personalen där satte ihop ställningen och tårtan när det var dags för kaffe. Dufweholms Herrgård har en lång och spännande historia.

Bröllop och fest nära Göteborg . Minnen som får dig att drömma dig tillbaka till oss. En perfekt plats för en romantisk vistelse för ett par. Med anor från 1446, är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och har ett toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten.

Välkommen till Dömle Herrgård Spa & Resort – Mellan dröm och verklighet. Dömle erbjuder helhetskoncept för konferens/kurser, weekend, bröllop, fest och golf. Dömle Herrgård ligger vackert belägen utanför Deje, med skog, sjö och 18-håls golfbana inpå knuten. Ridkurser och Weekendpaket kan bokas utvalda helger. Herrgården bjuder på ypperliga möjligheter till övernattning för både stora som små sällskap. Du kan gå ner till stranden och bada, eller fiska abborre och gädda.

Dömle Herrgård är en morgongåva från år 1446. Bröllop på Elfviks Herrgård är en blandning av dåtidens vackra arkitektur från svunna epoker och nutiden med vackra miljöer blandat med moderna bekvämligheter. Det erbjuds allt från fina herrgårdsrum till moderna hotellrum med utsikt över Smårissjön.

Nere vid vattnet ligger det mysiga lilla lusthuset i vilket konstnärerna Zorn och Engström lämnat sina avtryck. Vi är även perfekta för drömbröllop och livets stora fester. Älvkarleö herrgård – bröllop, konferens och aktiviteter. Under åren har herrgården haft inte mindre än 22 ägare och här har utspelats både släktfejder, storslagna bjudningar och vackra bröllop.