Skärgårdshuset som de köpt för drygt 6 miljoner, är dock i behov av omfattande renoveringar, så någon resa rör det sig inte om. Det är fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Carina Berg med maken Erik Berg som har tuffat till sig stilmässigt sedan han blev tillsammans med tv-kändisen. Carina Berg var tidigare gift med SVT-programledaren Kristian Luuk.

Bergs drömkåk är ett svenskt TV-program som hade premiär 22 oktober 2019 på Dplay och Kanal 5. Drömhuset i Stockholms skärgård visade sig vara i behov av mer än bara kärlek. Stolta visar de upp hur allt faktiskt blev. Ikväll är det premiär för Carina Bergs nya program ”Bergs drömkåk” på Kanal 5.Tidigare i år köpte Carina och hennes man Erik ett fallfärdigt hus i Stockholms skärgård efter att ha sett det från en båt, och det dröjde inte lång tid innan det tillkännagavs att Kanal 5 skulle följa parets renovering. Hålen i både väggar och tak har lett till ett nytt tv-program där vi får följa med kändisparet i deras resa mot sin drömkåk. Men vägen till deras drömkåk var inte busenkel – huset har krävt en hel del kärlek. Carina och Erik Berg impulsköpte tidigare i år ett skärgårdshus – som visade sig behöva en ordentlig renovering. Bergs drömkåk Carina och Erik Berg har köpt sitt drömhus. - Annons - Carina och Erik Berg köpte ett fallfärdigt hus i Stockholms skärgård.
Annons. – Vi har vår naivitet och okunskap att tacka. Nu berättar Carina Berg om det ödesdigra beslutet med nye maken som ledde till en mardröm. Våren 2009 var hon på samma kanal programledare för Snillen snackar. Carina och Erik Berg impulsköpte ett hus i Stockholms skärgård som snart visade sig vara i enormt behov av upprustning. • 2007 var hon programledare för TV 4:s ”Idol” och 2008–2012 ledde hon i samma kanal det egna programmet ”Berg flyttar in”, som gick ut på att hon flyttade in hos svenska kändisar i några dagar. Problemet är bara att det saknar tak, har hål i väggarna, byggställningar precis överallt, inget vatten och ingen toalett. Realityserien handlar om hur programledaren Carina Berg och hennes man, fotbollsproffset Erik Berg (tidigare Johansson) från Falkenberg ska renovera ett minst sagt risigt hus som de har köpt i Stockholms skärgård. På tisdag sänds första avsnittet av "Bergs drömkåk" i Kanal 5 och Dplay.

Det är som en gammal rentvättad tant, säger Carina Berg i "Bergs drömkåk – slutresultatet". Men det är ingen dans på rosor.
Under hösten har vi fått följa kärleksparet och sett dem slita riktigt ordentligt för att allt ska bli klart. – Det var drömmen vad vi ville ha. I höst visas deras renoveringsslit i tv-programmet "Bergs drömkåk". Carina Berg och maken Erik har det inte lätt. Johansson, 29, som vunnit Carina Bergs hjärta. För många skulle en pågående mardrömsrenovering få det att knaka i fogarna. Carina och Erik njuter av sitt färdiga hus. Carina Berg och maken Erik gör en dokusåpa ihop. Se när Max Lokrantz från Lantmäteriet kommer ut till ön och rätar ut några frågetecken som TV-paret har. Vi får ta del av exkluisva före- och efterbilder på renoveringen. Berg är huvudpersonen i TV-programmet Berg flyttar in, som handlar om att hon flyttar in hos svenska kändisar i några dagar. Hade vi vetat mer om renovering så hade vi inte kastat oss in i det här, säger Carina Berg. Men bygget har inte alltid varit en dans på rosor. Carina Berg är aktuell med programmet ”Bergs drömkåk” på Kanal 5, där hon […]

Men Carina och Erik minns också tillbaka på en tid då det fortfarande såg mörkt ut för deras drömkåk. Bergs drömkåk är ett svenskt TV-program som hade premiär 22 oktober 2019 på Dplay och Kanal 5. När Carina Berg och maken Erik tar sig an den nyinköpta fastigheten så hopar sig problemen – och allt kan vi följa i TV-serien Bergs drömkåk. Därefter har Carina mest synts i Kanal 5, där hon bland har gjort programmet ”Berg … – Det är presenning på taket, det finns inte ens ett tak, konstaterade Carina Berg direkt vid första anblick av huset, något som tittarna kunde ta del av i premiäravsnittet av serien. Foto: Kanal 5. Skärgårdshuset som de köpt för drygt 6 miljoner, är dock i behov av omfattande renoveringar, så någon resa rör det sig inte om. Paret Carina och Erik Berg har gjort en slitsam renovering av sin miljonvilla i skärgården under inspelningen av ”Bergs drömkåk”.