Vi rekommenderar även att låta dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på sina vackra tårtor. 90 personer, 3 våningar.. Bröllopstårta Färska blommor. Låt oss skapa din drömtårta.

Låt våra bröllopstårtor förgylla er bröllopsfest. Hur mycket kostar en bröllopstårta?

Du kan också beställa en smörgåstårtestubbe för ca 3-4 personer. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Bröllopstårta är en naked cake, ingen sockerpasta på den, och tårta är dekorerad med färska blommor. SMÖRGÅSBORD.
Är det dessutom någon som har köpt tårta i Södertälje s Direkt vid sjön Åsuden 2 km söder om Ulricehamn ligger Skotteksgårdens Camping & Stugby. Maxi ICA Stormarknad Göteborg erbjuder catering av goda och prisvärda tårtor – för alla tillfällen! Det blir tex svårt att göra en femvåningstårta om det enbart är 40 personer som ska äta den (nu kanske du tycker att detta låter som att jag hittar på, men tro mig- du skulle bara veta … Vi erbjuder 40 bäddar på godset. Maxi ICA Stormarknad Karlstad erbjuder catering av fantastiska bröllopstårtor. Ingredienserna i övrigt är det samma som i motsvarande smörgåstårtor. Sällskapet kan vara 20-90 personer i samma rum, upp till 130 personer i angränsande rum. BOENDE. Hyra för utrymmet.

Pris från 95€/person (90-120 personer) Ett saltigt kvällsmål.

Den nedre matsalen rekommenderar vi max 90 personer den övre salen max 150 personer i den övre salen finns det även en scen där man kan ha uppträdanden. Med en egen strand, hundraåriga ekar och en romantisk strandpromenad. Restaurangen här är välkänd i …

Vi serverar omtalat god mat i ljusa lokaler med fantastisk havsutsikt. Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra bröllop och fester så ni kan tryggt slappna av och njuta av er dag. Vi har ett brett utbud och med hjälp av våra tårtdekorationer gör ni er bröllopstårta extra personlig! Vill bara tacka så mycket för tårtan, den var så fin och även väldigt god! för ca 90 personer? Bild kommer från kunden. Dekorera bröllopstårtan med vackra cake-toppers, brudpar och rosor i socker och marsipan. Vi har två bröllopspaket: Bröllop, studenten, födelsedagen, barnkalaset etc. Sara och Alex bröllopstårta För två veckor sedan, under min sista semestervecka, hade jag den stora äran att göra Sara och Alex bröllopstårta som skulle räcka till 90 personer. Bröllopskordinators tjänster; Kan arrangeras från maj till september i Slottkrogens Paviljong. Här finns boenden från liten lägenhet till stor villa, upp till 90 personer. Lite småplock 15 … Vilka storlekar du bör ha på våningarna bestämt av hur många tårtan ska räcka till. Leve kärleken! Hos oss i Munkviken har ni möjlighet att skapa en dag att minnas för livet vare sig det gäller bröllop, högtidsstunder eller fest. Bröllopstårta serveras framåt kvällen med brudparet i blickfång