Du kan antingen ladda ned de senast sålda bostäderna här och få slutpriser för Kungsbacka direkt till din e-post. Fråga en expert som kan marknaden i ditt område. Med denna information får man lätt en överblick över bostäderna i ett område och … Eller sök slutpriser för bostäder i Nyköpings kommun, som Kungsbacka ligger i. Jämför din ränta här , det tar bara 30 sekunder. Slutpriser i Onsala. Nu kan vi återigen erbjuda en villa utöver det vanliga, läget är det första som slår en av häpnad! För tillfället har vi ingen statistik om bostadsmarknaden att presentera för det här området. Slutpriser i Kungsbacka. Till salu 81 Slutpriser 433 Bevaka / spara sökning Karta Uppdaterar resultat Mindre karta; Större karta; Karta i fullskärm Mäklartipset. Villor till salu - Kungsbacka kommun. Sålda lägenheter på Hemnet i Kungsbacka kommun. Vad är din bostad värd? Du kan även ladda ned vår bostadsapp för slutpriser på bostäder. Vår statistik bygger på försäljningar av bostäder i Onsala som vi får från Booli. Du kan även se bostäder till salu för Kungsbacka. Kungsbacka kommun Villor Sökfilter . Slutpriser i Kungsbacka Centrum Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Bostäder till salu på Hemnet i Varbergs kommun.

Vi visar bostadspriser i Onsala som grafer över tid. Boende här kan spara 6 507 kr/år i snitt på sina bolån. Statistiken bygger på riktiga försäljningar från mäklare i Onsala. Mäklartipset Anna Larsson Anderholm Bekvämt med närhet till allt! Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 42 641 kr /m 2 . Onsala är en del av Kungsbacka kommun som ligger i Hallands län. Snitträntan i Kungsbacka är 1.37% - 1.95% enligt Räntekartan på Booli.

På Bostadsuppgifter.se ger vi användarna tillgång till en prisuppskattning på alla bostadsrätter och bostadshus, unik områdesinformation och så klart fler slutpriser än någon annan sajt. Mäklarinfo.se hjälper dig som skall sälja en bostad i Onsala, Kungsbacka att hitta den bästa möjliga mäklaren. Är du intresserad av slutpriserna för bostäder som sålts nyligen i Kungsbacka? Radhus Tonabacken 18, Frillesås 1 900 000 kr 99 m² 4 rum Visa som Karta Sortera på. Du kan även söka enbart på slutpriser för lägenheter i Kungsbacka eller slutpriser för hus i Kungsbacka.