Backe Begravningsbyrå. Klicka på en annons för att få mer information eller för att tända ljus och dela minnen Hitta hit. Om Blixt Begravningsbyrå Trollhättan Vi vet att det är svårt att orka tänka på allt det praktiska när en närstående dör. Att förlora en anhörig är någonting mycket smärtsamt för oss alla. Det finns även möjlighet att anmäla sig till begravningen, ge minnesgåva, tända ljus m.m.

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi gör även hembesök. Dödsannonser och minnesrum | Bergs Begravningsbyrå Jump to Navigation Anmälan till minnesstund och begravning Kommer det att hållas en minnesstund för den avlidne i samband med begravningen kan ni enkelt anmäla ert deltagande här. Här hittar du dödsannonsen och här kan du tända ett ljus eller lämna en minnesgåva. Här kan du söka på dödsannonser som vi förmedlat, tända ljus och dela minnen. Klicka dig in på dödsannonsen så får du fler alternativ. Här kan du se de senast publicerade dödsannonserna.Klicka på en annons för mer info, tända ljus, dela minnen mm. Du kan trycka på annonsen så kommer du vidare till minnesrummet där du ser alla annonser som hör till respektive namn. Carola Sjödin Johansson 0624-100 66 & 070-64 65 066 info@backebegravningsbyra.se. Dödsannonser Här presenteras alla våra dödsannonser, här kan du även välja att tända ett ljus eller skriva en minneshälsning.

Här kan du se de senast publicerade dödsannonserna Klicka på en annons för mer info, tända ljus, dela minne mm. Inte minst när det gäller alla praktiska detaljer som skall ordnas.

Här kan du se de senast publicerade dödsannonserna, tända ett ljus och leta efter dödsannonser för tidigare avlidna personer. Nedan publicerar vi de senaste dödsannonserna som vi förmedlat. Läs mer . Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.

Skip to main content Skärplinge Begravningsbyrå 0294-102 96. Därför kan vi hjälpa dig. Klicka på en annons för mer information och möjlighet att tända ljus och dela minnen.

På Jensens Begravningsbyrå stöttar vi i allt kring begravningen. På hemsidan vill vi kort berätta om den hjälp Ni kan få i samband med ett dödsfall. Johannesbergsvägen 3, 880 50 Backe. Vi anordnar begravningar, gravstenar och bouppteckningar i hela Skåne, med kontor i Örkelljunga, Ängelholm, Helsingborg och Perstorp. Låt oss anordna en vacker och värdig begravning. Välkommen att kontakta oss Säffle Begravningsbyrå I minnesrummet kan du tända ett ljus eller skriva en hälsning/vers för den avlidne. Min Sida Här kan du som anhörig får information om begravningen. Välkommen till Sandvikens begravningsbyrå Här möter du medmänniskor som ger dig stöd och hjälp, är omtänksamma, utbildade, skapar trygghet och ett varmare mottagande, på dina villkor.. Att ordna med ett varmt och personligt avsked för en familjemedlem eller vän är ett stort ansvar. Du kan exempelvis se vilka som anmält sig till begravningen samt se hälsningar på de minnesgåvor och blommor som ordnats via Götmars. Kontakta oss. I minnesrummet finns alla publicerade dödsannonser och minnessidor från begravningar som någon av Klarahills begravningsbyråer har arrangerat. Visa på karta. Välkommen till Oskarströms och Vallås begravningsbyrå.