Gym. 2017-09-20 Aufguss på Relaxen – Simhallen Härnösand Aufguss är en bastukultur som utvecklats i Tyskland och som på svenska betyder ungefär ”hälla på”.

« 2018-09-26 Aufguss på Simhallen Härnösand; ... Ringer in till Simhallen i Härnösand och boka på tel. Storsjöbadet är ett dukat bord för dig som vill bada. Öppettider styrketräning Spegeln och Actic. Välkommen till Simhallen i Härnösands bokningssida! Simhallen Härnösand Välkommen till Simhallen Härnösand - Simhallen ligger i centrala Härnösand och är ett allaktivitetshus för både träning, bad och relax.

Hos oss blir besöket precis vad du gör det till. Aufguss är tyskt bastufenomen. Här kan du få mer information om avbokningsregler och bokningsinformation

En av våra relaxvärdar blandar oljan med vatten eller is och häller den på de heta stenarna.

Behandlingen utförs med en … Aufguss-bastu Den tyska bastukulturen skiljer sig från våra nordiska vanor. En bastuvärd sprider sedan runt den varma luften i bastun med hjälp av olika vifttekniker. Det är ett sätt att basta som ger både värme och väldoft. Aufguss Här kan du läsa mer om Aufguss på Simhallen Härnösand. 0611348170. En blandning av eteriska oljor och vatten hälls på stenarna, därefter sprider sig värmen och dofterna i bastun. Öppettider för våra gym Spegeln och Actic, gäller vecka 34 till 24; Dag. Ordet aufguss betyder ungefär ”att hälla på”, och det är just vad bastuvärden gör under en sittning i vår aufgussbastu. Aufguss är en bastukultur som utvecklats i Tyskland och Österrike. Här används olika eteriska oljor som exempelvis bergamott, lavendel eller fänkål. Här hälls eteriska oljor med vatten över de heta stenarna vilket ger en behaglig doft. Råd och information till besökare/kunder avseende coronaviruset (covid-19) Oavsett om hur ni anmäler er så far ni vid ankomsten till Simhallen Härnösand ett speciell band som berättigar att vara med i Aufguss.

Direkt mittemot receptionen vid datorn för gruppbokningar. Med hjälp av eteriska oljor som blandas med vatten och hälls på bastu stenarna, skapas en trevlig och njutbar bastumiljö. Du kan vara på lekhumör med familj och vänner, eller bara vara för dig själv en stund. Vid lov samt röda dagar kan tiderna för relaxen variera.