Vi använder oss av din dataprofil för att visa skräddarsytt innehåll, erbjudanden eller annonser för dig. Mycket har hänt sedan dess men raukarna står där än idag, stolta och starka minnesmärken från en svunnen tid. Molnen drog in över Gotland under fredagsmorgonen och en liten skur regn är att Ny kursstart varje dag med vind - hela sommaren. Världsarvet Visby är en annan självklar punkt på att-göra-listan, både som en sevärdhet i sig själv men också som kuliss till det myllrande folklivet. Syftet med detta arbete är att skapa en stamdatabas för tall som bättre stämmer överens med de faktiska förhållandena på Gotland. Vi använder data för att göra din upplevelse på www.gotland.net bättre. Min varmaste rekommendation är att bara köra omkring och se vad Gotland har att erbjuda. Vi använder oss av din dataprofil för att visa skräddarsytt innehåll, erbjudanden eller annonser för dig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Ditt förtroende är viktigt för oss. Allt från Kultur och historia till badstränder och golf.

Med sig har hon sportfiskaren Nicka Hellenberg som drömmer Genom att klicka på … Vad kan du se och göra på Gotland? Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du använder våra webbplatser. Det innebär att Gotland totalt sett har 14 bekräftade fall av covid-19. Gotland har hela 80 mil kust, och runt nästan hela ön går det att fiska. Gotland Inget toppenväder, men heller inte det optimala rusket som tvingar folk att hålla sig inomhus.Så blir helgens väder på Gotland. Kitesurfing 80 mil kust och över 50 sandstränder ger Gotland unika förutsättningar för kitesurfing. Vi använder oss av din dataprofil för att visa skräddarsytt innehåll, erbjudanden eller annonser för dig. Matilda bestämmer sig för att testa fiskelyckan och vadar ut i Östersjön för att fiska havsöring. För den som önskar något att hålla i kommer här mina tips för vad som finns att göra på södra Gotland. Ladda ner vår app Ladda ner våran app från Google Play eller App Store för att snabbt kunna se vad som händer nära dig! Åtta klasser på Gotland gör nu upp om att bli lokala mästare under fyra veckor. I Gotlands officiella besöksguide hittar du svaren. Många behöver fortfarande kunna resa, några i arbete, andra för vård som kanske inte går att få på Gotland osv. Idag tisdag den 15 januari är det premiär för ”Vi i femman” - Sveriges största kunskapstävling med allmänbildande frågor för femteklassare i hela landet. Vi tycker det alltid är viktigt att planera, eller i alla fall fundera lite. Genom att klicka på ”Fortsätt som vanligt” ger du ditt samtycke. Det finns hundratals mysiga och trevliga stopp att göra på södra Gotland. 2020-04-24 15:02 Coronaviruset Dagens rapport visar att ytterligare två personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19, vilket innebär att totalt 24 personer är konstaterat smittade på Gotland. Gotland är kanske mest känt för sina raukar, som härstammar från en tid när Gotland låg nära ekvatorn.

Första steget är såklart att välja vad för roliga ni vill göra och det är där vi på Gotlandskul.se kommer in.

Ditt förtroende är viktigt för oss. att de stamdatabaser de har tillgång till är skapade efter bestånd på fastlandet som tydligt avviker från de bestånd som skördas på Gotland. Teknikutvecklingen för att elektrifiera den tyngre fordonsparken pågår för fullt. Vi använder data för att göra din upplevelse på www.gotland.net bättre.