Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester. Delta i någon av Ölands tävlingar för att Upplev Öland till fots och på cykel längs någon av alla leder eller varför inte njuta av landskapet från hästryggen! Försök er på att göra roliga drinkar. Se och göra på Öland med stugor.biz.

Från den spikraka vägen över Stora alvaret kommer man till Gösslunda rör. Laga middag med dina vänner och kolla på musikvideos eller gamla filmer hela kvällen. Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer på Öland. Promenera när det är sol ute, ta med kaffe i en termos och lyssna på … Nej, vi ville prova att jobba tillsammans och […]

Rör betyder rösen på Öland. Eco by StrandNära är långt mer än en plats att bo på. Det finns mycket att göra på Öland. Om man står på alvaret och ser ut över heden - och blundar för asfaltsvägarna genom landskapet - kan man tänka att det har sett ut så där i flera tusen år. – Jag fyller 64 i år och Aimée blir 53. Varje år sedan ganska många år nu har vi varit på norra Öland minst en gång. Här finns också: bad, golf, loppis, konst och shopping. Ska jag då gå i pension och vänta i tio, elva år på att hon ska bli pensionär? ... Passa på att besöka några av öns många konstnärer i deras ateljéer. Ett hem som välkomnar sina gäster på ett ödmjukt och avslappnat sätt.

Göra på Öland - Öland är ett riktigt semesterparadis. Att göra på öland på vintern: Motsatser ordlista svenska Nationalpark, naturreservat, det är såklart min favoritkyrka i Sverige och sjöstjärnan den är så himla fin. Toggle navigation. Genom att klicka på eller navigera på … ... Området norr om hamnen är på vintern tillhåll för många sjöfåglar. Öland fåglarnas ö. Inte nog med att vi har 3 flygplatser på Öland, de flesta flyttande fåglarna har även valt Öland till sin plats att stanna till på, detta på sin väg norr eller söder ut. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Det är mest av allt en stämning och ett hem. 5 saker att göra på norra Öland – min sommartopplista. Tanken på att bryta upp och göra något helt nytt har funnits ett tag hos Thomas och Aimée Lundgren. … Baka bullar och frys in, gör nutellabrownies eller chokladmuffins. Det gör många andra svenskar också som invaderar den långsmala ön på under sommarmånaderna.

Utflyktsmål från norr till söder på Öland. Öland är fylld av aktiviteter, sevärdheter, evenemang och shopping för stora som små året runt!

Öland har något för alla åldrar och intressen. Jag är otroligt svag för hav, natur, landsbygd, fina hus och sånt finns det mycket av på Öland så ön har en speciell plats i mitt hjärta.

Vi bryr oss om gästen och fokuserar på stilla ro, god ekologisk mat och den behagliga, vackra omgivningen.

Baka något gott, även om det bara är du som ska äta det. Byxelkrok, några i min familj gillar att fiska så en dag förra året begav vi oss till hamnen i Byxelkrok för att meta Att … Posted on 2016-07-22 av Linnea / 13 kommentarer. Den svenska kungafamiljen älskar somrarna på Öland. På Öland är forntiden så närvarande, här finns inga köpcentra. Guide till saker att göra i Riga på vintern - värmande ölprovning och lunch i ett garage Resa i Lettland Jeanette seflin March 01, 2018 riga 6 Comments Jag har varit i Riga en gång tidigare och även den gången under vintern. Här hittar du aktiviteter och sevärdheter för hela familjen och alla intressen. Vi vill också tipsa om guidade turer som du hittar här! Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser.