Välkommen till din Matöppet-butik!

Vägen till padelhallen!! Mitt främsta syfte med C9 var att bryta dåliga vanor och sötsug. Det blir sillabröd, påskbröd med choklad och hasselnöt, och massor av annat gott. För att få tillbaka pengarna när man avbokar sin speltid måste man göra det 8 timmar innan den bokade tiden. Oftast är vi ju nästan grannar och det gör att man gärna vill göra … Från och med idag blir denna kassa också ett sätt för er att handla tryggt hos oss i tider då man vill … Vi ber er därför att … Berätta gärna vad vi kan göra bättre på den här sidan. Det är en vacker plats i den halländska "myllan".

För att minska den fysiska närvaron på våran bygghandel. Så hjälp oss att göra påsken precis så glad som du vill ha den, genom att lägga en beställning. Det är tämligen enkelt att ta sig fram och ej svårt att hitta. På Matöppet satsar vi på att kunna ge våra kunder ett varmt och trevligt bemötande.

Slöinge är ett lugnt och harmoniskt litet samhälle. Dina val kan göra livet lite bättre för de som odlar kaffebönorna. Den nya vägen som leder in till vår nya padelhall är placerad vid skogen där många barn är och leker, både på och utanför skoltid!

I år finns också möjlighet att handla av oss på REKO-ring i Falkenberg den 8/4 och i Halmstad den 9/4. Är du nyfiken på att prova? Det blir sillabröd, påskbröd med choklad och hasselnöt, och massor av annat gott. Fönsterkassan ska göra det möjligt för er som vet precis vad ni vill ha att bara titta in och handla morgonfrallor eller ett bröd till kvällsmaten även i högsäsong.

Och det har verkligen funkat! Jag är supernöjd och mår riktigt bra i kroppen, och Aloe Vera gelén gör verkligen gott i magen. I år finns också möjlighet att handla av oss på REKO-ring i Falkenberg den 8/4 och i Halmstad den 9/4. Vill du besöka Slöinge kafferosteri är det bra om du ringer innan och anmäler din ankomst, då de inte har några fasta öppettider. Hej kära padelspelare!

Människorna är trevliga och tillmötesgående och havet finns i närheten. Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss.
Så vi kommer därför från och med nu till sista april erbjuda fraktfria leveranser ... av byggmaterial från vårt lager hem till er eller arbetsplatsen. Tack för återkopplingen! Genom att du handlar ekologiska eller rättvisemärkta produkter kan du göra skillnad.

Man kan hitta både antikvitets-butiker, … Kommer definitivt att göra detta igen och kan varmt rekommendera C9. Så hjälp oss att göra påsken precis så glad som du vill ha den, genom att lägga en beställning. Alla behöver göra vad man kan för att vara med och bromsa corona-spridningen.