Här kan du få en överblick över alla lediga bostäder i Kramfors. Vi bryr oss. Villa till salu på Torgvägen 2, 3 rum, 78 m², säljs av Fastighetsbyrån. E-post. Ett ställe att fylla på med energi mellan jobbveckorna. Smart sök (61) Sålda (4) 100% (2) Lista Bilder Karta Bevaka mäklarhuset smart® sök. Förnamn.

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering . Här är snittutropspriset 650 600 kr.Det tar 43 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 3 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. De senaste två månaderna har det kommit in 4 slutpriser/lagfarter för Kramfors till Booli.se. Booli.se visar alla bostäder till salu, slutpriser för sålda villor och hus, hjälper dig hitta mäklare, och visar hur bostadsmarknaden utvecklas i området. Attraktiva bostäder till salu i Kramfors Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Kramfors just nu! Få en överblick över bostäder till salu i Kramfors.Du kan se nästintill alla lägenheter, hus och radhus till salu i Kramfors på denna lista. Vi har 8 resultat för Bostäder till salu i Kramfors till de bästa priserna. Hus till salu i Kramfors kommun Kramfors kommun är ett område i Västernorrlands län. Här ser du vem som sålt vad, till vilket pris och rekommendationer från tidigare säljare. Den billigaste fastigheten finns tillgänglig för Kr.

Här är snittutropspriset 652 100 kr.Det tar 56 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 8 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. För dig som vill köpa hus i Kramfors så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Om dig, varandra och alla andra. . Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Här hittar du … Ändrade rutiner på våra visningar Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset) Till salu Mäklare Logga in Meny Till salu Mäklare Logga in . Bostäder till salu i Kramfors, Västernorrland. Lediga hyresbostäder i Kramfors Bostäder till salu i Kramfors Lediga lägenheter i Kramfors Bostadsrätter till salu i Kramfors Lediga hus i Kramfors Lediga radhus i Kramfors Lediga rum i Kramfors Bostadssökande i Kramfors RSS Nu är säsongen här och det är dags att öppna torpet! Här är snittutropspriset 776 300 kr. Du kan även söka enbart på lägenheter i Kramfors eller hus i Kramfors. Bostäder till salu i Kramfors kommun Kramfors kommun är ett område i Västernorrlands län. Vi håller dig uppdaterad via e-post så fort vi publicerar ett objekt som matchar dina önskemål.

Genom att klicka på knappen Skapa bevakning så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn.

Är du säljare och ska anlita en mäklare från Fastighetsbyrån i Kramfors?

Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till … Önskar du fler alternativ? 139 000. Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt.

Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.