Föreningens namn var då "Borås Fotbollslag". GIF Sundsvall står för motståndet på ett snöigt Skytteholm. Foto: Bildbyrån.

Det är små små saker, som betyder mest av allt. AIK besegrade FC Inter i genrepet efter mål av Alexander Isak och Giffarna besegrade AIK-bekanta VPS efter mål av nyförvärvet Stefan Silva. GIF Sundsvall … 1904, den 26 juni bildades IF Elfsborg av 19 pojkar i övre tonåren.

Stort snöfall väntas i Stockholm - då flyttar AIK träningsmatch.

Matchen är igång, framåt Giffarna! De högt ställda AIK-laget var också energiska och vann ofta tillbaka bollen på mittfältet. Både AIK och GIF Sundsvall kommer till premiären med varsin 1-0-seger mot finskt motstånd i bagaget. Kraftigt snöfall väntas i Stockholm på lördag.

1906 blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och … Facebook Twitter. Aiheeseen liittyvät videot. I … Senaste nytt.

Till en början lyckades AIK bra med sin idé då man tryckte ner Gif Sundsvall långt ner i banan.

Kommuniké från AIK-Tifo; Till AIK:s supportrar och medlemmar : Vår syn på den senaste tidens skriverier GIF Sundsvall är mitt uppe i förberedelserna inför säsongen i Superettan och har tidigare lirat försäsongsmatcher mot ÖFK (förlust 1–3), AIK (seger 1–0) och Rosenborg (förlust 5–1).

Nu är det alltså dags för Hudiksvall, som spelar i division 2, att inta Nordichallen. GIF Sundsvall erbjuder en helkväll med mat och fotboll tillsammans med GIF-profilerna Tobias Eriksson och Anton Eriksson! Fotboll Sthlm rapporterar direkt!

På lördag var det tänkt att AIK skulle möta Gif Sundsvall i en träningsmatch, den sista innan Gnaget åker på träningsläger i Dubai. Flaggmålning i karantän! Efter en dryg halvtimme började även Enoch Kofi Adu, mittfältskollegan för dagen, falla ner i banan.

Då väljer AIK att flytta träningsmatchen mot Gif Sundsvall till fredag. I samband med den pågående kampanjen ”Är du en GIF-hjälte” har vi nu valt att starta en sidokampanj för att öka intresset. AIK ställs mot allsvensk kvalitet i årets andra träningsmatch.