Timmerstuga på hyresvärdens gård, en genuin dalagård nära Mora centrum. Timmerstuga på hyresvärdens gård, en genuin dalagård nära Mora centrum. Vi har inga extrasängar men erbjuder barnsängar till barn under 2 år för en kostnad av 200 kr. Får man bo fler personer i rummet än antalet bäddar och kan ni ställa in en extrasäng?
Love the classic feeling of the interior design.

Priser för boende: 1 natt 400 kr per person 2 nätter 700 kr per person

Boende Vi börjar och avslutar resan med en natt i Thessaloniki. Detta på grund av brandsäkerhetsföreskrifter. Vi tillåter endast barn under 2 år som extra person i rummet.

Läs mer på t ex Wikipedia. Ni bokar boende genom att meddela när ni osar om ni önskar boende en natt (lördag-söndag) eller två nätter (fredag-söndag). Här finns även familjerum och en terrass. Ett perfekt boende med ski in ski out läge.

Varje boendeenhet har en sittgrupp med soffa, en platt-TV och ett eget badrum med dusch. Här erbjuds en restaurang, gratis privat parkering, en gemensam lounge och en trädgård. Specialty Heli-Assisted Ski Touring Heli-skiing och ski touring i en fantastisk kombination! Romme Rum ligger i Nordbo och erbjuder boende med gratis WiFi.

Thessaloniki är Greklands näst största stad med 1 miljon invånare, och är en viktig handels- och universitetsstad. Sedan utvald terräng,som kan varieras varje dag.

From $1,369

Comfortable beds. Vissa har även en terrass och/eller balkong. Det Europæiske Miljøagentur peger alene på nattog som alternativ til fly på de længere afstande i Europa. Här finns många sevärdheter, bl a Vita tornet, Galerius triumfbåge, St Demetriuskatedralen, St Gregorius Paloma, Ladadika judiska kvarteren och Aristotelesplatsen. Därför renoverade Thorbjörn sitt barndomshem till ett mysigt litet hotell. Nattog er på vej til en renæssance på grund af deres klimavenlighed. Vi ordnar med rumsfördelning, rummen är i varierande storlek och ni kommer bo tillsammans med era nära och kära i en fantastisk slottsmiljö. På morgonen släpps du högt och får åka direkt. Romme Alpin, Hus 5 r.o.k med många bäddar + bastu romme alpin, borlänge, dalarna, ludvika, ulvshyttan Välkommen att hyra detta hus på 5 r.o.k. Romme Vandrarhem ligger i Borlänge, 10 km från Kupolen. En kostnad på 200 kr tillkommer. Inte alla tycker att det känns spännande med vildmarksboende utan el, rinnande vatten och med "utomhusskithus". En i särklass bra värd.
Apr 18, 2020 - Entire home/apt for $134.

På kvällen samma fantastiska mat och boende som de övriga programmen.

Här fanns allt vi behövde.

Romme Alpin har en Ski Lodge med 169 rum.