I naturens skafferi finns precis allt det du behöver, den nyttiga maten som blandas med det välgörande lugnet och som tillsammans skapar hållbara måltidsupplevelser.

Hitta nya utflyktsfavoriter med A day in Halland.

Edible country Halland … Saker att göra i närheten av (BMA) Swedavia AB Stockholm-Bromma flygplats; Nära landmärken. Men nu är det enkelt att få svar på frågan. Vill du vara en del i att göra Halland till en ännu mer framgångsrik matregion?

Att äta och laga mat ute i naturen är så nära den svenska folksjälen du kan komma. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester. Med digitala tjänsten A day in Halland får såväl turister som hallänningar väl utvalda tips om vad man kan göra en dag i Halland… Det är frågan som många semesterfirare ställer sig.
Saker att göra i närheten av Tylosand Strand; Saker att göra i närheten av Halmstad Aventyrsland; Hotell nära.

I Livsmedelsprogram Halland samlas företag, nätverk, organisationer, aktörer och andra matkreatörer. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar.

Vad ska vi göra idag? Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Halland.

Genom att … Tillsammans skapar vi det nya och innovativa, möter nya utmaningar och bli ännu bättre på att … Saker att göra i närheten av Falkenberg Strandbad; Saker att göra …