Här kan du få stöd och hjälp att hantera din rädsla. Målsättningen är att bevara det friska hos varje enskild person samt värna om den viktiga kontakten mellan födande och barn. Målsättningen är att bevara det friska hos varje enskild person samt värna om den viktiga kontakten mellan födande och barn. När du söker vård hos oss behöver vi veta graden av din förlossningsrädsla.
På Östra sjukhuset kan du få hjälp att hitta rätt via informationsdisken som finns direkt till höger då du kommer in i huvudentrén (Diagnosvägen 11). Get address of Akuten Östra sjukhuset - Gothenburg, submit your review or ask any question about Akuten Östra sjukhuset, search nearby places on map.

Har du haft en normal graviditet och förväntas få en normal förlossning är du välkommen att föda hos oss från graviditetsvecka 34. Inte nog med att vi hade vårt första TUL, på kvällen var det även dags för informationsträffen inför förlossningen på Östra Sjukhuset.Lite smått skrämmande att det snart är vår tur att få träffa lillen! Hör Magnus Gisslén, infektionsläkare på Östra sjukhuset, som berättar hur situationen ser ut just nu i Göteborg, hur vården för patienter med covid-19 ser ut och få svar på några av de vanligaste frågorna om nya coronaviruset Kroppskontakt stimulerar både barnets och den vuxnas ”lugn och ro-hormon” (oxytocin), samtidigt som stresshormonet (kortisol) minskar och amningsstarten … Vägbeskrivning: Avfart Torpamotet från E20. Idag var en händelserik dag! För dig som har behov av specialistkompetens i samband graviditet, förlossning och eftervård kan vi erbjuda en enhet för specialförlossning på Östra sjukhuset.

Get address of Ultraljudsmottagningen, Östra Sjukhuset - Gothenburg, submit your review or ask any question about Ultraljudsmottagningen, Östra Sjukhuset, search nearby places on map. Parkeringarna vid apoteket, infektionskliniken och kvinnokliniken på Östra är avstängda.

Vi vänder oss till dig som känner stark rädsla inför att föda. Den informationen kan … Det är naturligt och vanligt att känna oro inför en förlossning. Det var en föreläsning som pågick i 1.5 timma, salen var mer än fullsatt!

Varje förlossning handläggs individuellt med hänsyn till dina behov och önskemål. Östra sjukhuset. ... Varje förlossning handläggs individuellt med hänsyn till dina behov och önskemål. Därför uppmuntrar vi till "hudnära vård".